Help mee vanuit huis of tijdens een bezoek aan Cambodja

Wil jij je graag bezighouden met vrijwilligerswerk dat er écht toe doet? Door de kleinschaligheid van Dom-ray weet je zeker dat je bijdrage ook écht het verschil kan maken. Er zijn allerlei manieren om mee te helpen, zowel vanuit Nederland als in Cambodja. Je bepaalt zelf hoeveel, hoelang en wanneer je bijdraagt, waardoor vrijwilligerswerk bij Dom-ray ook goed te combineren is met je studie, gezin of werk.

Studenten en young professionals

Wil jij je graag inzetten voor kinderen en een steentje bijdragen aan een betere wereld? Wil jij ervaring op doen binnen jouw studierichting of vakgebied en jezelf uitdagen om dit binnen een internationale context te doen? Wil jij je persoonlijke vaardigheden verder ontwikkelen? Dan horen we graag van je! Of het nou om een paar uur naast je studie of baan, een vakantieperiode, of een gap-year gaat, er is altijd wel een project te vinden dat goed aansluit bij jouw interesses en wensen. Meer weten? Stuur ons een berichtje.

Wist je dat je ook als onderdeel van je studie naar Cambodja kunt gaan? Lees er meer over op de pagina over een minor of stage in Cambodja.

Professionals

Wil jij je professionele kennis en expertise beschikbaar stellen aan Dom-ray om kansarme Cambodjaanse kinderen en hun families een beter toekomstperspectief te bieden? Of wil je er graag even tussenuit en een tijdje iets totaal anders doen? Er zijn veel mogelijkheden; van hulp bij marketing en fondswerving vanuit Nederland tot actief de handen uit de mouwen steken in Cambodja. Meer weten? Stuur ons een berichtje.